Tuesday, 13 December 2011

Sofea Sembelit dalam senyuman

Assalamualaikum

Budak "tetik" sofea ni..sembelit lagi. Dah dua kali dalam bulan ni. Tak berak tapi Dr check semua ok. Perut takde kembung, degupan jantung ok..Sofea pun memang senyum je..memang takde meragam. Cuma yang aku perasan...dah dua kali dia sembelit ni hanya selepas kami sekeluarga jalan jauh..kali pertama ke KL kali kedua ke taiping..erk..ada kaitan ke tanak berak & jalan jauh???

Aku & wife bawa pi Hope Children Hospital Sg, Ara..Bagus tempat ni. Dr pun baik2, nurse pun cantik-cantik & peramah.
sofi & mama
suka tangkap gambar dak "tetik" ni
Dr bagi ubat masuk "montot" jer..pas setengah jam balik umah terus bereakkkkkk...adei..papanyer la yg tukang tukarkan...banyak pula tu..hahaha.

terus beselera nak makan nasik..hahahha, macam kuah kari kan???
Hope Sofea pas ni dah tak sembelit...heran juga ni, dah la breast feed...minum susu paling bagus dalam dunia..tapi sembelit gak...sofea sembelit dalam senyuman

3 comments:

saza said...

sofi malas nak meneran kot..huhu

Anonymous said...

ape la ko sepol...gmbr taik pun nk upload...siap same kan ngn kari plak tu...isk3x ;p

RuZaNNa said...

hihihi..dh leh bg komen rupanya..sorry2.. ;p